2011.02.17.
19:53

Írta: immakuláta

Kovászos uborkás csirkemell

Ezt is ki fogom próbálni.

"Kovászos uborkás csirkemell:


A kockára vágott csirkemellt pici olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott kovászos uborkát, megszórjuk egy kis z.liszttel vagy zabkorpával, felengedjük kicsi tejszinnel + kicsi tejjel, teszünk bele elég sok apróra vágott kaprot, összeforraljuk."
 
De nem teszek majd bele lisztet, és tejszín helyett zsírszegény tejfölt és/vagy joghurtot használnék. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eztfozzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr902668840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása