2011.02.19.
10:52

Írta: Emerenc

Tonhalas tészta

- 25 dkg teljeskiőrlésű durum tészta

- 2 tonhalkonzerv

- olajbogyó (ki mennyit szeretne)

- natúr joghurt

- só 

- citrom 

 A tésztát (csak) sós vízben kifőzöm, amíg készül, kibontom a tonhal konzerveket, és egy közepes edénybe öntöm. Felnegyedelem az olajbogyót, vékonyan felszeletelek egy negyed citromot, és a halhoz teszem. Csavarok hozzá még citromlevet, hozzákeverem a natúr joghurtot, és egy kicsit sózom.

 Ezután összeforralom a halas masszát. Hozzákeverem a tésztához, és (teflon) tepsibe teszem. Előmelegített sütőben (fólia nélkül) kb. 20-30 percig sütöm. Aki szereti, szórhat a tetejére reszelt sajtot, és még 5 percig sütheti.

 

Kb. 4 adag lesz belőe, sütési időt leszámítva kb. 20 perc alatt készül el.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyors joghurt tészta tonhal olajbogyó natúr ii.szakasz

A bejegyzés trackback címe:

https://eztfozzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr362672257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása