2011.02.16.
22:35

Írta: immakuláta

Paradicsomos-mozarellás csirkecomb filé

Az egyik kedvenc.

 

  • 8 csirke felsőcomb filé
  • 1 doboz (400 g) darabolt paradicsomkonzerv (pl. dm Alnatura bio)
  • 200 g mozzarella
  • só, fűszerek, pici olaj

 

A nagy, sütőrács helyére tehető tepsit vékonyan beolajozom egy szilikonecsettel. A megmosott és megtörölt húsokat sózom és belefektetem a tepsibe, rájuk kanalazom a paradicsomot, majd jöhetnek a fűszerek és a mozzarella. Végül sózom még egy kicsit, és alufólia alatt megsütöm. A mozzarella és a paradicsom sok levet enged, de érdemes hagyni belőle, hogy legyen mit locsolni a köretre :)

8 adag lesz belőle.

Legutóbb disznóhúsból csináltam (comb), nem sokat vártam tőle, de nagyon finom lett.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csirke hús paradicsom sajt csirkecomb mozzarella

A bejegyzés trackback címe:

https://eztfozzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr272666652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása