2011.02.16.
22:50

Írta: immakuláta

Lencsesaláta

  • 24 dkg lencse
  • 3-4 közepes lilahagyma
  • 1 kis doboz joghurt
  • kb. 1 evőkanál (cukormentes) mustár
  • só, babérlevél

 

A lencsét éjszakára beáztattam, majd sós, babérleveles vízben megfőztem (kis ecet is mehet bele). Közben feldaraboltam a hagymákat és összeállítottam az öntetet (joghurt, mustár, só, esetleg fokhagyma). Az egészet összekevertem, és hűtőbe tettem. (Szerintem főtt tojás is passzolna hozzá.)

4 adag lesz belőle.

Szólj hozzá!

Címkék: saláta lencse köret joghurt lilahagyma

A bejegyzés trackback címe:

https://eztfozzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr902666673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása