2011.02.17.
19:39

Írta: Emerenc

Mustáros-hagymás csirkemell

- Csirke- vagy pulykamell(filé) /v. bármilyen sovány hús

- 2-3 fej vöröshagyma/csirkemell

- mustár, só, bors

 

* A húst felcsíkozom, a hagymát vékony cikkekre vágom, borsozom, és ízlés szerinti mennyiségű mustárt (én sokkal szeretem:) keverek hozzá.

 * Minimum 2 órára, de akár egy egész napra hűtőbe rakom.

 * Sütés előtt sózom, kb. fél deci vizet öntök hozzá, és vagy teflonbanserpenyőben, kevergetve és lefedve sütöm meg, vagy  teflontepsiben, alufóliával lefedve. 

 

*Köret: barnarizs, pároltzöldség, esetleg friss saláta lehet.

* Egy csirkemellből két adag lesz, de jól fagyasztható, tehát érdemes egyszerre többet is érdemes készíteni!

* Előkészítés: kb. 10-15 perc, sütés (200 celsiuson 45-50 perc)

 

Ui.: Az én kedvencem!!!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: csirke gyors mustáros hagymás

A bejegyzés trackback címe:

https://eztfozzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr662668797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása