- Csirke- vagy pulykamell(filé) /v. bármilyen sovány hús
- 2-3 fej vöröshagyma/csirkemell
- mustár, só, bors
* A húst felcsíkozom, a hagymát vékony cikkekre vágom, borsozom, és ízlés szerinti mennyiségű mustárt (én sokkal szeretem:) keverek hozzá.
* Minimum 2 órára, de akár egy egész napra hűtőbe rakom.
* Sütés előtt sózom, kb. fél deci vizet öntök hozzá, és vagy teflonbanserpenyőben, kevergetve és lefedve sütöm meg, vagy teflontepsiben, alufóliával lefedve.
*Köret: barnarizs, pároltzöldség, esetleg friss saláta lehet.
* Egy csirkemellből két adag lesz, de jól fagyasztható, tehát érdemes egyszerre többet is érdemes készíteni!
* Előkészítés: kb. 10-15 perc, sütés (200 celsiuson 45-50 perc)
Ui.: Az én kedvencem!!!